MENY


Tänk på att visa hänsyn och hålla avstånd!


Restaurangen öppnar för matservering 10.30 och stänger köket 19.00 mån - sön

Vi har öppet och serverar frukost från 07,30 alla dagar i veckan


Veckans lunchmeny vecka 33


Lunch 10.30-15.00: 125:-

ink sallad, bröd, dryck, kaffe

 

Måndag:

Högrevsrostbiff med syrlig potatissallad och saltgurka

Spagetti Frutti Di Mare


Tisdag:    

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Laxpudding med skirat smör och pepparrot

Pasta med färsk paprika, svamp, bakad vitlök och grädde


Onsdag:       

Helstekt fläskkarré med béarnaisesås, honungsmarinerade haricots verts och stekt potatis

Fiskgryta med aioli och krutonger


Torsdag:   

Hemlagad Cevapcici i kryddig tomatsås med fetaostcreme och vitlöksgurka

Fish and Chips med remoulade och mushy peas

Broccolisoppa, pannkaka, sylt och grädde


Fredag, lördag och söndag:

Panerad fläskschnitzel med pepparsås och friterad potatiskaka

Havets Wallenbergare med vitvinssås och smörkrossad färskpotatis

Spagetti as U May – vitlöksstekta räkor med sås på basilika, ugnsbakade tomater, purjolök och grädde



VECKANS BISTROMENY

10.30-19.00 alla dagar i veckan


    • Vår egen paj

             fylld med rökt skinka, brieost serveras med lättmarinerad sallad      118:- (G,L)

      • Grekisk bondsallad   
        tomater, paprika, lök, oliver, fetaost och vitlöksbröd                          133:- ( G/L)
      • Napolitansk pizza                                 

               Rökt skinka och champinjoner                                                           148:- (G/L)

      • Biff "Rydberg my way"                                                                      195:-
         smörstekt lök, rostade rotfrukter,
         potatisspett, dijonbearnasie
      • Viltfärsköttbullar

               Serveras med örtgräddsås, socker och vodkarörda lingon

               samt potatismos smaksatt med västerbottenost                                 168:- (L)

      • Toskansk grönsakstallrik
        med lufttorkad skinka och chevré, rostade rotfrukter, solrosfrön,
        marinerade tomater, bulgursallad, avokado,
        lufttorkad italiensk skinka och chevreslice                                           158:- (G)
      • "Ceasarsommarsallad"

               Kyckling/bacon                                                                                    158:-

               Handskalade räkor och ägg                                                                173:-

      • Fairway-Burger                

               Svensk högrevsfärs! Smashad! ostfylld! Toppad med bacon!

               serverad med mild chilimajonnäs, sallad, tomat, friterad färskpotatis,

               saltgurka och lökringar                                                                        163:- (G,L)

      • Green-Burger

               Crispy no chicken burger, avokado, picklad lök

               Serverad med grillad palsternacksmajjo, sallad, tomat,

               friterad majs, saltgurka och lökringar                                                   158:- (G)


      Rätter märkta med G eller L innehåller gluten och laktos, vissa saker går att ersätta så fråga oss i personalen om ni undrar över det eller om ni har andra allergier.

                                                       

        


               VÄLKOMNA!!         



      Kontakta oss via telefon och mail eller följ oss i sociala medier enligt nedan:

      Tlf: 08 – 582 484 20 | E-post: info@ettplus2golf.se | FB: ettplus2golf | Insta: ettplus2golf